Slikanje aure oziroma posnetek in analiza energetskega telesa

Aura je elektro­­­­-magnetni ovoj telesa ali bolje rečeno energetsko telo je subtilni odtis oprijemljive fizične forme.

Bio-Well GDV (Gas Discharge Visualisation) kamera je sodobna naprava, ki izkorišča Kirlianov efekt – pojav elektro-fotonske emisije iz prevodnih objektov pod vplivom visoko frekvenčnega elektromagnetnega polja visoke intenzitete.

Konice prstov na rokah enega za drugim prislonimo na elektrodo v kameri, ta spusti popolnoma neboleč električni impulz v telo (traja manj kot milisekundo), to pa odgovori z odmevom v obliki elektronskega oblaka, sestavljenega iz fotonov svetlobne energije.

Elektronski sij kot posledico te razelektritve (človeškemu očesu neviden) zajame sistem optičnih CCD kamer in jih prevede v digitalno računalniško datoteko. Podatki iz vsakega testa se pretvorijo v edinstven »fotonski profil«, ki je karakterističen in unikaten za vsakega posameznika in odseva trenutno energetsko stanje človeka.

Zmogljiv, intuitiven pregleden vmesnik Bio-Well programa omogoča poglobljeno analizo ter grafični in numerični prikaz različnih parametrov:

 

  • Nivo stresa
  • Nivo vitalne energije
  • Energetsko ravnovesje
  • Uravnoteženost organov in žlez
  • Moč in ravnovesje 7 glavnih čaker
  • Funkcionalnost in pretočnost meridianov
  • Funkcionalno energetsko stanje telesnih sistemov (srčno-žilni, respiratorni, endokrini, lokomotorni, prebavni, urogenitalni, živčni, imunski)
Primos Rappl Bioenergetik

Posnetek aure klientke pred bioterapijo

Primos Rappl Bioenergetik

Posnetek aure klientke po bioterapiji

Primos Rappl Bioenergetik

Posnetek mojega biopolja, kjer je dobro vidna celovitost, uravnoteženost in polnost energetskega ovoja

Vprašajte, stopite v stik …

Pokličite

+386 41 705 525

E-pošta

prosim@primosrappl.com

Ordinacije

Kranj, Ljubljana, Murska Sobota

Delovnik

Pon. – pet.: 11:00 – 19:00
Sob. – ned.: 11:00 – 15:00

Zahvale in izkušnje mojih klientov z bioterapijo

Tjaša

Dobro jutro  v začetku septembra sem bila pri Vas zaradi ponavljajočega herpesa in moram reči, glede na to, da sem imela sedaj 3 zelo stresne tedne in ga nisem dobila, da je očitno terapija delovala. Upam, da ostane tako in se Vam še oglasim. Lepo se imejte....

Maruša M.

M: Dober dan, gospod s čudežnimi rokami. Sporočam, da so Dunjini prsti kot novi. Je sicer trajalo cel mesec, ampak so se pozdravili. Jaz sem bila pa danes pri ginekologu in polipa tudi ni več. Jaz: Juhuu M: Tako da se enkrat hvala za pomoč. Te že priporočam naprej....

Ivanka H.

G. Primož! Želim vam in vaši celi družini blagoslovljen Božič, v novem letu 2020 pa zdravja, ljubezni, sreče, da se vam uresničijo vse vaše osebne želje.V novem letu pa še naprej tako uspešno z vašim delom – bioenergijo in s tem pomoč nam, ki jo rabimo. Iskreno se vam...

Valerija K.

Iskreno se Vam zahvaljujem za terapije. Se boljše počutim, boljše spim, nimam več mrzlih nog. Za alergije in občutljivost na hrano se bo tudi izboljšalo ter ostale težave, ker verjamem. Se priporočam za naslednje terapije! Lep pozdrav!

Breda

Hvala za vse tople trenutke. Hvala za odvzeto bolečino. Hvala za vse skrbi. Še enkrat hvala za topel objem energije. Vse najlepše in najboljše od Brede.

Cvetka R.

ZAHVALA Spoštovani g. Rappl! Iskreno se vam zahvaljujem za vse, kar ste mi dali v zadnjih štirih dneh: neizmerno bogatstvo znanja, idej, širine in prijaznosti. Vaše terapije so edinstvene. Dali ste mi veliko upanja in kot ste sami rekli, da veste, danes tudi jaz vem,...

Opomba!

Bioterapija ni zamenjava zdravljenja z uradno medicino, se pa z njim komplementarno dopolnjuje, kar pripomore k hitrejšemu okrevanju. Udeležba na bioterapijah je seveda na lastno odgovornost, mladoletne udeležence tretiram le v spremstvu staršev ali skrbnikov.