Bioterapija po metodi

Zdenka Domančića®

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića je širši javnosti poznana približno pol stoletja. Mojster leta 1984 v Zagrebu metodo izpostavi znanstveni preverbi pred komisijo medicinskih strokovnjakov in izvedencev, ki so štiri mesece pozorno spremljali potek zdravljenja 120 pacientov z gangreno. Domančić neizpodbitno dokaže učinkovitost zdravljenja z bioenergijo, kar je analitično in strokovno povzel raziskovalni novinar Dražen Jakćin v knjigi »Iscjelitelj Domančić, Liječenje bioenergijom – report o znanstvenoj provjeri«.

Terapija z bioenergijo v sodelovanju s klasično moderno medicino pokriva široki spekter delovanja od preventive nastanka bolezni do samega zdravljenja obstoječih bolezenskih ali postoperativnih stanj.

Bioterapija MZD je naravna, enostavna, neinvazivna, neškodljiva in izredno učinkovita tehnika z blagodejnim učinkom, preizkušena na več kot miljonu in pol ljudeh širom sveta. Med njimi je so bili in so še vedno mnogi bolniki z najtežjimi boleznimi in s hudimi kroničnimi obolenji, nad katerimi je šolska (alopatska) medicina praktično dvignila roke. 

“Moram poudariti, da zaenkrat ne poznam nobene druge metode ali sredstva, ki bi bolje spodbudili cirkulacijo v organizmu, ta pa je bistvena za delovanje življenjskih procesov v telesu. Stoječa voda se hitro usmradi, mar ne?”

Metoda temelji na več tisoč let starih izkušnjah tradicionalne kitajske in hindujske medicine ter na delovanju življenjske energije. Izvirnost metode pa je v načinu jemanja in prenosa bioenergije na telo ter na razporejanju energije v telesu. Deluje neposredno na vzroke in na simptome obolenj.

Zajema vse od preventivnega zdravljenja do zdravljenja najrazličnejših, tudi najtežjih bolezni. V sodelovanju s klasičnimi oblikami rehabilitacije pospešuje procese zdravljenja in krepi samoozdravitvene sposobnosti organizma.

Posameznika vzpodbuja k boljši kakovosti življenja, saj so največkrat vzroki obolenj prav v napačnem načinu življenja, kot so nezdrave prehranske in druge življenjske navade, neustrezni miselni vzorci, slabi medčloveški odnosi in podobno.

V vseh teh letih je Zdenko sodeloval v znanstvenih poizkusih z svetovnimi znanstvenimi inštituti in ustanovami kot so Moskovskiy gosudarstvennyy Universitet M. V. Lomonosova, Ben-Gurion University Izrael, Institute of Noetic Sciences (IONS), NASA …

Po uspešnih testiranjih vpliva placeba v bioterapiji na osrednjem slovenskem znanstvenoraziskovalnem Institutu Jožefa Stefana je od Vlade Republike Slovenije prejel potrdilo, da so njegova znanja in sposobnosti koristne za Slovenijo, slovenski narod in zdraviliški turizem.

Skratka bioenergija po metodi Zdenka Domančića je doživela že različne, tudi znanstvene preizkuse, a največji in najboljši preizkus in sodnik so bolni ljudje. 

 Bistvo je, da metoda v praksi deluje, da je zdravljenje z bioenergijo učinkovito. Na znanstvenikih pa je, da znanstveno pojasnijo zdravilne učinke, pravi specialist interne medicine, kardiolog in izredni profesor dr. Radovan Starc, avtor knjige Zdravljenje z bioenergijo – po metodi Zdenka Domančića, ki je izšla leta 2012 in že na predstavitvi doživela izjemen odziv javnosti.

 Zdenkova življenjska želja je, da bi bil v vsaki družini vsaj en zdravilec, zato rad ponavlja: Zdravljenje po moji metodi je na eni strani tako preprosto, da se ga lahko nauči vsaka polnoletna psihično in fizična zdrava oseba, na drugi strani pa so njeni učinki tako mogočni, da presegajo znanja uradne, alopatske medicine. Metoda je narejena za ljudi. Ne za izbrance, vipovce, elite, temveč za vsakdanjega, preprostega človeka. Zato jo želim razširiti po vsem svetu.

Vprašajte, stopite v stik …

Pokličite

+386 41 705 525

E-pošta

prosim@primosrappl.com

Ordinacije

Kranj, Ljubljana, Murska Sobota

Delovnik

Pon. – pet.: 11:00 – 19:00
Sob. – ned.: 11:00 – 15:00

Zahvale in izkušnje mojih klientov z bioterapijo

Tjaša

Dobro jutro  v začetku septembra sem bila pri Vas zaradi ponavljajočega herpesa in moram reči, glede na to, da sem imela sedaj 3 zelo stresne tedne in ga nisem dobila, da je očitno terapija delovala. Upam, da ostane tako in se Vam še oglasim. Lepo se imejte....

Maruša M.

M: Dober dan, gospod s čudežnimi rokami. Sporočam, da so Dunjini prsti kot novi. Je sicer trajalo cel mesec, ampak so se pozdravili. Jaz sem bila pa danes pri ginekologu in polipa tudi ni več. Jaz: Juhuu M: Tako da se enkrat hvala za pomoč. Te že priporočam naprej....

Ivanka H.

G. Primož! Želim vam in vaši celi družini blagoslovljen Božič, v novem letu 2020 pa zdravja, ljubezni, sreče, da se vam uresničijo vse vaše osebne želje.V novem letu pa še naprej tako uspešno z vašim delom – bioenergijo in s tem pomoč nam, ki jo rabimo. Iskreno se vam...

Valerija K.

Iskreno se Vam zahvaljujem za terapije. Se boljše počutim, boljše spim, nimam več mrzlih nog. Za alergije in občutljivost na hrano se bo tudi izboljšalo ter ostale težave, ker verjamem. Se priporočam za naslednje terapije! Lep pozdrav!

Breda

Hvala za vse tople trenutke. Hvala za odvzeto bolečino. Hvala za vse skrbi. Še enkrat hvala za topel objem energije. Vse najlepše in najboljše od Brede.

Cvetka R.

ZAHVALA Spoštovani g. Rappl! Iskreno se vam zahvaljujem za vse, kar ste mi dali v zadnjih štirih dneh: neizmerno bogatstvo znanja, idej, širine in prijaznosti. Vaše terapije so edinstvene. Dali ste mi veliko upanja in kot ste sami rekli, da veste, danes tudi jaz vem,...

Opomba!

Bioterapija ni zamenjava zdravljenja z uradno medicino, se pa z njim komplementarno dopolnjuje, kar pripomore k hitrejšemu okrevanju. Udeležba na bioterapijah je seveda na lastno odgovornost, mladoletne udeležence tretiram le v spremstvu staršev ali skrbnikov.