Bioterapija na daljavo

“Čudeži so privilegij primitivcev!”, je večkrat na humoren način izrekel Zdenko Domančić, ko so se ljudje čudili glede hipnih učinkov bioterapije.

Kot bioterapevt pri zdravljenju z bioenergijo ne uporabljam svoje energije, delujem namreč kot medij. Proces najlažje razložim s prispodobo povečevalnega stekla in Sonca. Ob zadostni sončni svetlobi lahko z lupo skoncentriramo sončne žarke in zanetimo ogenj – ga je zanetilo steklo ali Sonce?

Podobno jaz zgostim vseprisotno Univerzalno, informirano energijo in jo projiciram na želeno mesto ali pa jo iz mesta odvzamem, če je je preveč.

Sodobna kvantna fizika proučuje in govori o širokem in pestrem spektru neraziskanih pojavov, ki se odvijajo na podatomskem, kvantnem nivoju. Raziskovanje subatomskih delcev je razkrilo nek skrivnosten svet v katerem vse vibrira v obliki čiste energije. Materija ni nič drugega kot skoncentrirana oblika energije. Iz tega sledi, da smo tudi sami energetska bitja, naš svet je energija, kot tudi naše misli in dejanja. Vse kar smo, mislimo in počnemo vibrira v svetu, ki je skrit pred našimi osnovnimi petimi čutili. Univerzum je ogromna Misel, katere delček smo tudi sami.

Kvantni fiziki trdijo, da je potemtakem vse, kar zaznavamo valovanje, materija pa je le groba slika, hologram v neskončnem energetskem polju. Vse to končno meče realnejšo in naravnejšo luč na zdravljenje z bioenergijo – kvantno zdravljenje in mnoge druge komplementarne metode diagnosticiranja in zdravljenja.

Za izvedbo bioterapije na daljavo potrebujem podatke klienta (ime in priimek, datum rojstva ter kraj bivanja) in njegovo sliko ali dve iz katerih dobim jasno predstavo o obraznih in telesnih značilnostih osebe. Seveda se je za termin potrebno predhodno naročiti in terminsko uskladiti.

Trajanje terapij na daljavo je enako kot v živo – 4 zaporedni dnevi, do pol ure dnevno ob predhodno dogovorjenem času.

nikola tesla

“Če želite odkriti skrivnosti vesolja, razmišljajte v smislu energije, frekvence in vibracij.”
― Nikola Tesla

bioterapija na daljavo

“Iskati zavest v možganih je kot iskati napovedovalca v radiu.”                                                      ― Nassim Haramein

bioterapija na daljavo

Bioterapije na daljavo so zelo sproščujoče, saj se odvijajo v vašem intimnem prostoru. Za uspešno izvedbo ne potrebujete nikakršnega predhodnega znanja o energetskem ustroju človeka.

Vprašajte, stopite v stik …

Pokličite

+386 41 705 525

E-pošta

prosim@primosrappl.com

Ordinacije

Kranj, Ljubljana, Murska Sobota

Delovnik

Pon. – pet.: 11:00 – 19:00
Sob. – ned.: 11:00 – 15:00

Zahvale in izkušnje mojih klientov z bioterapijo

Tjaša

Dobro jutro  v začetku septembra sem bila pri Vas zaradi ponavljajočega herpesa in moram reči, glede na to, da sem imela sedaj 3 zelo stresne tedne in ga nisem dobila, da je očitno terapija delovala. Upam, da ostane tako in se Vam še oglasim. Lepo se imejte....

Maruša M.

M: Dober dan, gospod s čudežnimi rokami. Sporočam, da so Dunjini prsti kot novi. Je sicer trajalo cel mesec, ampak so se pozdravili. Jaz sem bila pa danes pri ginekologu in polipa tudi ni več. Jaz: Juhuu M: Tako da se enkrat hvala za pomoč. Te že priporočam naprej....

Ivanka H.

G. Primož! Želim vam in vaši celi družini blagoslovljen Božič, v novem letu 2020 pa zdravja, ljubezni, sreče, da se vam uresničijo vse vaše osebne želje.V novem letu pa še naprej tako uspešno z vašim delom – bioenergijo in s tem pomoč nam, ki jo rabimo. Iskreno se vam...

Valerija K.

Iskreno se Vam zahvaljujem za terapije. Se boljše počutim, boljše spim, nimam več mrzlih nog. Za alergije in občutljivost na hrano se bo tudi izboljšalo ter ostale težave, ker verjamem. Se priporočam za naslednje terapije! Lep pozdrav!

Breda

Hvala za vse tople trenutke. Hvala za odvzeto bolečino. Hvala za vse skrbi. Še enkrat hvala za topel objem energije. Vse najlepše in najboljše od Brede.

Cvetka R.

ZAHVALA Spoštovani g. Rappl! Iskreno se vam zahvaljujem za vse, kar ste mi dali v zadnjih štirih dneh: neizmerno bogatstvo znanja, idej, širine in prijaznosti. Vaše terapije so edinstvene. Dali ste mi veliko upanja in kot ste sami rekli, da veste, danes tudi jaz vem,...

Opomba!

Bioterapija ni zamenjava zdravljenja z uradno medicino, se pa z njim komplementarno dopolnjuje, kar pripomore k hitrejšemu okrevanju. Udeležba na bioterapijah je seveda na lastno odgovornost, mladoletne udeležence tretiram le v spremstvu staršev ali skrbnikov.