Mnenja zadovoljnih strank

Vedno znova me veseli, ko klient izrazi svoje zadovoljstvo glede učinka bioterapije.

Ravno zaradi tega ohranjam voljo, motiv, zagon in “kompas” na svojem življenjskem poslanstvu.

In seveda, če ste bili zadovoljni z bioterapijo, svojo izkušnjo podelite s svojimi znanci, v nasprotnem primeru pa povejte meni, da skupaj poskušamo poiskati rešitev vaših tegob, saj mi težji problemi vedno predstavljajo izziv, na katerih poglabljam svoje izkušnje in znanje …

 

Hvala vam za zaupanje, se priporočam!

 

P.S. V arhivu imam na stotine pozitvnih povratnih informacij zadovoljnih klientov, ki so se nabrale v skoraj dveh desetletjih mojega profesionalnega delovanja na področju bioenergije. Počasi jih dodajam v rubriko spodaj – raje terapiram kot moderiram spletno stran  😉

 

 

Primos Rappl Bioenergetik

Tjaša

Mnenje stranke

Dobro jutro 🙂

v začetku septembra sem bila pri Vas zaradi ponavljajočega herpesa in moram reči, glede na to, da sem imela sedaj 3 zelo stresne tedne in ga nisem dobila, da je očitno terapija delovala.

Upam, da ostane tako in se Vam še oglasim.

Lepo se imejte. 🙂 Tjaša

Maruša M.

Mnenje stranke

M: Dober dan, gospod s čudežnimi rokami. Sporočam, da so Dunjini prsti kot novi. Je sicer trajalo cel mesec, ampak so se pozdravili. Jaz sem bila pa danes pri ginekologu in polipa tudi ni več. 😁😁😁💪💪💪😍😍😍😎🥰🥰🥰

Jaz: Juhuu

M: Tako da se enkrat hvala za pomoč. Te že priporočam naprej. 🥰

 Jaz: Hvala lepa❣️

M: ❤

 

Ivanka H.

Mnenje stranke

G. Primož! Želim vam in vaši celi družini blagoslovljen Božič, v novem letu 2020 pa zdravja, ljubezni, sreče, da se vam uresničijo vse vaše osebne želje.
V novem letu pa še naprej tako uspešno z vašim delom – bioenergijo in s tem pomoč nam, ki jo rabimo. Iskreno se vam zahvaljujem za vašo pomoč pri mojem osebnem zdravljenju in to zelo uspešno.

Hvala in lep pozdrav, kmalu se spet srečamo!
Ivanka z domačimi iz Murske Sobote.

Valerija K.

Mnenje stranke

Iskreno se Vam zahvaljujem za terapije. Se boljše počutim, boljše spim, nimam več mrzlih nog. Za alergije in občutljivost na hrano se bo tudi izboljšalo ter ostale težave, ker verjamem.

Se priporočam za naslednje terapije!

Lep pozdrav!

Breda

Mnenje stranke

Hvala za vse tople trenutke.

Hvala za odvzeto bolečino.

Hvala za vse skrbi.

Še enkrat hvala za topel objem energije.

Vse najlepše in najboljše od Brede.

Cvetka R.

Mnenje stranke

ZAHVALA

Spoštovani g. Rappl!

Iskreno se vam zahvaljujem za vse, kar ste mi dali v zadnjih štirih dneh: neizmerno bogatstvo znanja, idej, širine in prijaznosti.

Vaše terapije so edinstvene. Dali ste mi veliko upanja in kot ste sami rekli, da veste, danes tudi jaz vem, da obstaja popolno okrevanje in tudi jaz si želim samo eno: pokati po šivih od zdravja.

Zavedam se, da človek ni samo telo, ampak veliko več.

Vse dobro vam želim!

 

Mihael B.

Mnenje stranke

Iskreno se vam zahvaljujem za vaše bioterapije.

Vprašajte, stopite v stik …

Pokličite

+386 41 705 525

E-pošta

prosim@primosrappl.com

Ordinacije

Kranj, Ljubljana, Murska Sobota

Delovnik

Pon. – pet.: 11:00 – 19:00
Sob. – ned.: 11:00 – 15:00

Opomba!

Bioterapija ni zamenjava zdravljenja z uradno medicino, se pa z njim komplementarno dopolnjuje, kar pripomore k hitrejšemu okrevanju. Udeležba na bioterapijah je seveda na lastno odgovornost, mladoletne udeležence tretiram le v spremstvu staršev ali skrbnikov.